Gymmet

Japp nyligen hemkommen från gymmet, idag körde jag & M biceps,triceps och mage :)




Känns underbart och kommit igång på riktigt igen, och bästa hulk träningskompisen har jag med..  så det kan verkligen inte bli bättre. Min kropp mår som bäst nu när träningen är en stor del av mitt liv igen.

Jag kom ifrån träningen rätt mycket när jag arbetade i Dk, det mesta blev skit helt enkelt .. dagarna gick ut på och sova och arbeta. Långa arbetsdagar med pendlingen gjorde att orken inte riktigt räckte till träningen utan annat prioriterades just då.

Kvällen kommer fortsättas med mys med min man, vovvarna & prinsessa.

Trevlig fredag! ♥


Ryggpass

Hemkommen från träningen, idag fick sig ryggen och magen sitt :)





Nu kallar sängen på mig, Godnatt!  ♥

Kicks Club

Idag damp en ny Kicks tidning ner samt med mina bonuscheckar. Passade mig perfekt nu eftersom det är dags att fylla på lagret här hemma med lite nya godsaker :)


Dagens Nessa Outfit

Finaste prinsessan poserar ♥



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Ben pass

Är precis hemkommen från gymmet, jag & M körde ett hårt ben pass idag. Spyan satt i halsen och jag blev helt utmattad till sist. Ökade med 5 kg på 2 maskiner, vilket känndes jätte bra :)


Vad sägs om dessa benen, fann bilden på google..




Lyx

Njuter av min Pepsi Max. Hur kommer det sig att det känns lyxigare och godare och dricka ur ett vinglas? :)



Modemässan i Köpenhamn

I lördags ringde klockan 6 , vi gick upp och duschade och fixade oss. Runt 8 kom vårt sällskap, vi körde ner till stan och parkerade våra bilar. Handlade lite frukost eftersom vi inte hann äta innan vi stack. Tog båt & tåg till Köpenham. Efter mässan gick vi några timmar på stan. Jag & M besökte butik efter butik , trots det fann jag ingenting :(

På hemvägen va vi alla hungriga så när vi hade klivet av båten så blev det ett besök på pizzarian, jag valde en god kycklingsallad med bröd. Kvällen spenderades hemma hos M & P , det va meningen att vi skulle ut men alla var så trötta så det blev mysig hemmakväll istället med god dricka & snacks.

Lite bilder från Lördagen..



♥ Killarna in action



♥ Söt inne på mässan



♥ En härlig barn show, dem var så duktiga



♥ Söt poserar vid brunchen



♥ Min brunch tallrik :)



♥ Vackra B på bussen



♥ Finaste B & H utanför en av mässorna

Kommer fler bilder i annat inlägg..


Vinnare av Trasselbiljetter

För 10 dagar sen anmälde jag mig till en tävling som handlade om att vinna biobiljetter till barn filmen Trassel. Nessa har frågat mig flera gånger om vi inte kunde gå och se filmen när den hade premiär.

Jag följer den underbara inspirations bloggen http://gizmolina.com/ varje dag och nu precis när jag in för och läsa så såg jag att vi va dem lyckliga vinnarna. Nessa kommer bli så glad när jag berättar :) 

Stort Tack för vinsten!




Vi vann 2 Trassel bio biljetter + ett Trassel paket.


Childhood happiness is to be loved


Lovely thursday

Vi gick upp vid 10, åt frukost och sen begav vi oss till gymmet. Körde bröst idag vilket va en evighet sen , så lär väl få en rejäl träningsvärk nu kan jag tänka mig ;)






Har nu blivet färdigt med ytterligare en kurs, vilket känns underbart. Kursen bestog av 5 tema.  Har än så länge fått 4 betyg som läraren satt. Sista inlämningen inväntar jag betyg på.

Nu ska jag sätta igång med städningen .. det ska dammsugas, tvättas golv och några maskiner tvätt ska köras.

Önskar alla en underbar torsdag! ♥



Mulberry

Den här fina Mulberry Alexa får gärna hamna i min samling..



Love in the air

Min finaste gav dessa fina blommor till mig, underbara kärlek!







Finns ingen som du..

Ben & Jerrys

Sitter och trycker i mig lite onyttigt som jag tycker jag gjort mig förtjänt av efter att precis fått reda på att jag fick Mvg i alla 3 arbeten jag lämna in. Klapp på axeln till mig ;)


RSS 2.0