Torsdag

Natten har varit siså, har inte sovit många h. Frukosten är nere, så energin kommer väl smygande snart.
Annars har veckorna som gått bestått av skolarbete, massa mys med Nessa, träning och av att vi besökt vänner. Träffat finaste Oliver som var så underbar, jag är så himla glad för J & K skull.

Nu ska jag fortsätta städa , ska tvätta några maskiner. Tack och lov för tvättmaskin, så man slipper springandet i trapporna ;) Ska även dammsugas & tvättas golv. Rent och fint ska det vara :)


Lite bilder från förra v hemma hos J ...







Hemma hos M & P..







Nessa klipper håret..



Trevlig Torsdag @--)----

Helg!

Fredag idag och helgen är kommen igen. Tycker tiden susar iväg som bara den. Just nu längtar jag bara efter varme & sol.  Är innerligt trött på kylan nu..

Dagarna som gått har spenderats på gymmet och med att göra skolarbete :)



SaveSmart

Vad är SaveSmart?
SaveSmart är en medlemsorganisation för konsumenter. Medlemmar kan genom den här webbplatsen ta del av aktuella erbjudanden inom olika områden. Det är konstnadsfritt att bli medlem.


Unika erbjudanden

Våra erbjudanden är ofta helt unika och vi strävar efter att förhandla fram ett så bra pris på varorna som möjligt efter principen: Ju fler vi är ju billigare blir det.


Vi breddar utbudet hela tiden

Vi jobbar kontinuerligt med att bredda utbudet så alla skall kunna hitta något av intresse. Här finns alltid bra fasta erbjudanden och månadskampanjer. Tanken är också att det skall vara en levande sida där våra medlemmar själva går ihop om gemensamma inköp och använder oss som förhandlare. 


Helt kostnadsfritt

Det är helt gratis att vara medlem i Savesmart. Du handlar direkt hos leverantören och betalar med valfritt kreditkort eller mot faktura.


Bli medlem idag och spara pengar!
www.savesmart.se


RSS 2.0