Lancome Artliner


Lancôme Artliner är en flytande eyeliner från Lancôme med filtspets. Lancôme Artliner är lätt att applicera och håller hela dagen. Lancôme Artliner ger intryck av tätare fransar och mer markerade ögon och är perfekt till vardag som fest.

Lancôme Artliner är vänlig mot ögonen och kan med fördel användas för de som är lite känsligare kring partierna kring ögonen.

*Finns på Kicks för 340 kr. Billigare på internet.


Kommentarer
Postat av: Hanna

sv:vilken tur du har haft att dina hundar ej varit sjuka,men det är väl så att vissa blir lättare sjukare än andra.

Tezzi fick jag under den tiden jag va väldig självdestruktiv och Tezzi va ju den som inte lämna min sida.Vi blev dumpade av vår "mor" och sen när hon sålt huset så fick man bo ute ett tag tills socialen hjälpte mig till eget boende.JAg hade ju någon att ta hand om och det va Tezzi och jag kämpa vidare och orka kämpa då jag hade ett ansvar gentimot henne.Jag lova henne att de skulle bli bra och jag bröt aldrig mitt löfte.Så jag fick henne under en känslig och jobbig period och varje livskris man gick igenom så fanns hon där.

Min pappa dog ju förra året oxå så det har varit kämpigt vill jag lova.sen när pappa dog blev Tezzi sjuk och man hann inte beabeta den sorgen så nu är det "dubbelt" upp.



ja djur är mer än djur för mig.Hon va min familjemedlem.Jag hoppas innerligt att ni inte stöter på nårga tråkigheter med dina vovvar.

kram kram

2011-01-19 @ 16:05:52
URL: http://mystorymylifemytruth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0